top of page
Recensies
Border Collie

Monique en Floortje 

"Omdat mijn hond Floor altijd perfect bij Renske gestyled wordt en ik dan weer erg tevreden met haar ben, wilde ikgraag een mooie fotocollage van Floor laten maken. Dus Renske heeft met Floor in haar studio een reeks super mooie en grappige foto's gemaakt! Ik heb nu een geweldige collage van 9 foto's aan de muur hangen! Renske nogmaals heel erg bedankt voor de perfectie en enthousiasme waarin jij je werk doet!"

20190911_RBUN_senay_6922_klein.jpg

Miranda en Senay

"Wat een leuke fotoshoot heb ik gehad samen met Senay. We hadden afgesproken op een buiten lokatie met stoere graffiti. Bij zo een lieve stoere hond is dat natuurlijk heel gaaf en net even anders. Het fijne aan de shoot was voor mij dat er voldoende tijd en aandacht aan de shoot werd besteed. En wat ben ik trots dat mijn meisje zo mooi is vastgelegd!" 

20200619_RBUN_Mack_0410_klein.jpg

Marianne en Mack

"We hebben een tijdje geleden een fotoshoot gehad met onze Mack in de studio bij Renske. Onze Mack is een eigenzinnige Chow Chow maar Renske gaat hier met heel veel rust mee om. Ze neemt er echt de tijd voor, wat geduld moet je wel hebben bij het fotograferen van een beest. We zijn erg blij met het resultaat. We hebben nu een shoot in de studio gedaan, eigenlijk ben ik ook wel nieuwsgierig wat een buitenshoot zou opleveren met onze Mack. Heel erg fijn Renske, nog heel erg bedankt namens ons."

Kittens

Jacky en de kittens

Heel erg bedankt voor de mooie foto's. Heel veel geduld werd beloond met deze prachtige foto's! 

Lara

Marion en Lara

Via Facebook zag ik dat Renske foto's maakt van huisdieren. Ik wilde graag Lara, mijn hond, laten fotograferen zodat ik een blijvende herinnering aan haar heb. Ik heb ervoor gekozen om dat in de uiterwaarden van Beuningen te doen. Dit omdat ik hier vaak met Lara ben en zij in de natuur op haar best is. Renske nam alle tijd en zij heeft op verschillende plekken foto's genomen. Zittend, staand, hardlopend en in het water. Al met al heeft Renske een prachtige fotoreportage gemaakt. Ik ben er enorm blij mee. Nogmaals bedankt voor de vergroting. Die krijgt een mooi plekje

bordeaux dogs

Linda en Guusje en Ziggy

Ik heb met mijn 2 schatjes een super leuke fotoshoot laten doen bij Renske!

Buiten de de foto’s erg mooi zijn, was ze ook heel gedreven en handig met haarcamera , voor de leuke kiekjes ging ze zelfs op de grond liggen, hoe lief? Echt super blij met het resultaat!

bottom of page